Caciulita crosetata Scooby Doo – LL004

Caciulita crosetata Scooby Doo
Caciulita crosetata Scooby Doo

Cod produs: LL004

Caciulita crosetata Scooby Doo.  Culori si marimi la cerere. Cu sau fara aparatori urechi.

Caciula crosetata copii ce se poate face si maro deschis.

 

Pretul difera in functie de marime, material si alte cerinte specifice ale clientului.

http://www.facebook.com/LuluLandStyle

 

 

Caciulita crosetata Scooby Doo
Caciulita crosetata Scooby Doo
scooby-1
Caciulita crosetata Scooby Doo
Caciula crosetata copii Scooby Doo
Caciula crosetata copii Scooby Doo

Scooby-Doo un serial animal de televiziune produs pentru programul animat de sâmbătă dimineața în diferite versiuni din 1969 până în prezent. Seria a fost creată de Joe Ruby și Ken Spears pentru Hanna-Barbera Productions, care au produs numeroase spin-off-uri până în 1997 când Warner Bros. au preluat conducerea asupra acesteia. Cu toate formatul, distribuția și vârsta personajelor a variat semnificativ de-a lungul anilor, versiunea cea mai cunoscută conține un câine vorbitor – Scooby-Doo și patru adolescenți: Fred „Freddie” Jones, Daphne Blake, Velma Dinkley și Norvile „Shaggy” Rogers.

Personajele (colectiv numite oficial „Mistere SRL” – en „Mystery, Inc.” – cu toate că nu a existat o referire la acest nume în seria originală) călătoresc într-o dubă numită „Mașina Misterelor” (en. „Mystery Machine”) și rezolvă mistere care de obicei conțin povești despre fantome, monștrii mitici și alte forțe supranaturale. La sfârșitul fiecărui episod, forța supranaturală avea o explicație rațională (planuri diabolice care foloseau costume și efecte speciale pentru a speria sau a distrage atenția). Unele versiuni ulterioare au oferit variații asupra temei și explicației supranaturalului, precum și noi personaje, precum vărul și nepotul acestuia, pe lângă sau în locul unor personaje.

Scooby-Doo a fost inițial transmis de CBS din 1969 până în 1976 când a fost mutat pe ABC. ABC a anulat desenul în 1986, dar a difuzat un spin-off, Un cățel numit Scooby-Doo, din 1988 până în 1991. O nouă serie Scooby-Doo, Ce mai faci tu, Scooby-Doo? a fost difuzat de WB Network din 2002 până în 2005. Reluări ale seriilor originale precum și din Ce mai faci tu, Scooby-Doo? sunt difuzate frecvent pe diferite posturi de televiziune din toată lumea, precum Cartoon Network și Boomerang.

Be First to Comment

Lasă un răspuns