Despre Lulu Land

Lulu Land sunt eu, Roxana C., dar gazduiesc ocazional si creatiile altor manute talentate: Ramona, Alina, Adriana, Andreea ( sunt mentionate numele lor pe pagina produselor atunci cand este cazul).

Deja de cativa ani buni fac ceea ce fac din dragoste pentru handmade, pentru croseta, ata, masinuta de cusut, dar totul a pornit din dragostea ce le-o port copiilor mei. Atunci cand am ramas insarcinata cu fetita mea, Lulu, (de fapt e o Laura Ioana Maria) am descoperit ca simt o nevoie venita din suflet sa ii fac ceva cu manutele mele. Si am inceput cu o paturica tricotata, apoi o rochita, apoi botosei, sac de dormit, caciulite, palariute si tot asa. Fiul meu mai mare bineinteles ca a vrut si el sa poarte ceva facut de mami si asa mi-au iesit fular, manusi, caciuli, animalute crosetate.

Si apoi, pentru ca prietenii ma rugau, am inceput sa lucrez si pentru altii; incet incet au venit comenzile si visul meu de-o vara s-a transformat in ceva mai mult.

Asa ca va astept cu drag comenzile, tot ceea ce fac e cu tot sufletul, cu drag, asa cum le-as face pentru puii mei :). De fiecare data vom decide impreuna detaliile legate de marimi, culori, model, fire si…orice altceva va doriti.

Chiar daca nu regasiti modelul dorit pe site (deocamdata, pentru ca postez doar ceea ce am facut eu si amicele mele crosetatorese) sigur reusim sa rezolvam: imi aratati cam ceea ce ati vrea si restul vine de la sine :).

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns