Caciula crosetata Ben 10 – LL013

Share pe
Caciula crosetata Ben 10
Caciula crosetata Ben 10

Cod produs: LL013

Caciula crosetata Ben 10, cu sau fara aparatori urechi, marimi la cerere.

Pretul difera in functie de marime, material si alte cerinte specifice ale clientului.

http://www.facebook.com/LuluLandStyle

Ben 10 este un serial de animație american, creat de „Omul de acțiune” („Man of Action”), un grup format din Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly, și Steven T. Seagle, și produs de studiourile Cartoon Network.

Eroul principal este un băiat de 10 ani pe nume Ben Tennyson. El are puterea de a se transforma într-unul dintre cei zece extratereștri pe care i-a găsit întâmplător împreună cu un dispozitiv numit Omnitrix, sub formă de ceas. El este ajutat de verișoara sa de 10 ani, Gwen Tennyson și bunicul său Max. Acesta din urmă îl ia pe Ben îndată ce s-a terminat școala în tradiționala excursie din vacanță.

Benjamin „Ben” Tennyson este eroul principal al serialului. Are 10 ani. Îi place să joace jocuri video și să se dea cu bicicleta. Acesta intră mereu în bucluc. Părul său este șaten închis. Poartă un tricou alb, cu o dungă neagră verticală.

Făcând o plimbare în pădure, Ben a găsit Omnitrixul, care s-a lipit de mâna lui. Nereușind să-l dea jos, a folosit puterile acestuia devenind un super erou. Ben se mândrește cu faptul că e erou, și că are Omnitrixul. El își iubește verișoara, Gwen, deși se ceartă de multe ori. Cele mai frecvente expresii a lui Ben sunt „Oh, la naiba”, „Oh, doamne!” și „E timpul să fiu erou!”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.

Comment Pub