Caciula crosetata Vacuta Milka Style – LL007

Share pe
Caciula crosetata Vacuta Milka Style
Caciula crosetata Vacuta Milka Style

Cod produs: LL007

Caciula crosetata Vacuta Milka Style. Culori si marimi la cerere – poate fi orice fel de vacuta. Se poate face cu sau fara aparatori urechi si snur legat sub barbita.
Caciula crosetata copii

Pretul difera in functie de marime, material si alte cerinte specifice ale clientului.

 

http://www.facebook.com/LuluLandStyle

In anul 1901 se lanseaza ambalajul de culoare mov al ciocolatei Milka. Pe fondul mov al ambalajului, aparea pentru prima oara o vacuta din Alpi, pe vremea acea inca in alb si negru.

Dar, de ce neaparat o vacuta? Aceasta intruchipeaza mai bine decat oricare alt animal originea marcii Milka: lumea Alpilor si laptele din Alpi. Si cum a capatat vacuta culoarea mov?

Inspirata din motto-ul „Apropie-ti departarile, indeparteaza-te de toate cele cunoscute“, Milka nu a colorat numai ambalajul; emblema marcii – vacuta – a primit de asemenea culoarea mov, atragand atentia din primul moment asupra ciocolatei.

Dupa ce, in prima campanie publicitara au aparut multe alte obiecte de culoare mov – brazi de Craciun, baloane etc – vacuta mov va ramane, peste ani, emblema marcii Milka.

Aceasta se incadreaza perfect in imaginea marcii, intruchipand finetea laptelui din Alpi.  „In Alpi, aerul este mai curat, apa este mai pura si iarba mai verde. De aceea vacutele dau cel mai bun lapte. Din cel mai bun lapte, se produce cea mai buna, cea mai fina ciocolata”.  Aceasta sintagma a deschis calea vacutei mov din Alpi, si de atunci este esenta reclamelor Milka.

In 1973, apare primul spot publicitar cu vacuta mov, pentru care agentiei Young & Rubicam i-a fost decernata medalia de aur de catre Art Directors Club. Din 1973, vacuta Milka a fost protagonista unui numar de 100 spoturi televizate.

Be First to Comment

 1. 2 februarie 2024
  Your comment is awaiting moderation.

  … [Trackback]

  […] Info on that Topic: lululand.eu/caciula-crosetata-vacuta-milka-style-ll007/ […]

 2. Your comment is awaiting moderation.

  … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: lululand.eu/caciula-crosetata-vacuta-milka-style-ll007/ […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.

Comment Pub