Stil nou – un nou concept handmade

Share pe

Vreme de cativa ani am oprit aproape total activitatea handmade, din motive personale. Viata iti ofera tot felul de provocari si trebuie sa inveti sa te pliezi in asa fel incat sa te redescoperi altfel, mai bun si mai puternic de fiecare data. De ceva vreme am reluat activitatea handmade, ceva din interior, mai puternic decat imi imaginam, m-a impins din nou sa las creativitatea sa zburde nestingherita :).

Zi de zi ma trezesc cu gandul la proiectele in curs, la idei noi, la creatii altfel. Asa ca vin cu un nou stil, un nou concept si o viziune mai cuprinzatoare asupra ceea ce inseamna handmade in general. E terapie, e aerul de care am nevoie ca sa pot respira complet, e unul dintre elementele care ma fac sa ma simt aproape intreaga. Iar daca eu simt asa, sper ca reusesc sa va transmit si voua din vibe-ul asta pozitiv si creativ, din increderea si puterea pe care handmade, lucrul cu mainile, obiectele unice le ofera.

Raman pe site si lucrarile dinainte, nu le neg, ba le si imbratisez si le reiau, insa cu o alta perspectiva si o viziune mai matura.

Articolele in stoc le veti gasi in sectiunea DISPONIBILE si vor avea pretul afisat. Iau in calcul si o sectiune de magazin online, pentru a face procedurile mai simple. Pentru restul articolelor, pretul nu este afisat. Si nu pentru ca ar fi ceva de ascuns, ci pentru ca, fiind vorba de un articol facut la comanda, reprodus, dar niciodata intocmai, cu diferite cerinte in functie de gusturi, marimi diferite, poate materiale diferite sau alte optiuni personale, pretul va fi diferit de fiecare data. Va stau la dispozitie oricand pentru intrebari, lamuriri de orice fel si va multumesc pentru intelegere.

CONTACT

Ma gasiti si pe:
Facebook: Lulu Land
Instagram: lululand.eu
Whatsapp: +40787659399

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Heads up! You are attempting to upload an invalid image. If saved, this image will not display with your comment.

Comment Pub